Dagopvang

Dagopvang in Aarle-Rixtel

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap. Dat snappen wij bij Tok Tokkie kinderopvang als geen ander. Daarom zorgen wij voor een omgeving die vertrouwd en fijn voelt. Waarin jouw kind alle liefde en de volle aandacht krijgt van de beste pedagogisch professionals.

Bij de dagopvang van Tok Tokkie kinderopvang zorgen we voor een veilige en rustige omgeving voor baby’s en maken we de wereld steeds iets groter naarmate ze ouder worden. We willen kinderen écht iets leren; nieuwe vaardigheden, iets over zichzelf en in relatie tot anderen. Daarom kijken we goed naar de ontwikkeling van ieder individueel kind. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daar op in. We sluiten aan op wat het kind nodig heeft.

We bieden plaats aan 40 kinderen van 0-4 jaar. De kinderen zijn onderverdeeld in drie groepen.

In de huidige tijd wordt er veel verwacht van kinderen waardoor er bijna geen tijd meer overblijft om gewoon lekker te spelen en echt kind te zijn. Bij Tok Tokkie kinderopvang mag een kind kind zijn. We lachen samen, maken plezier en er mag gehuild worden wanneer je verdriet hebt.

Dit alles in een vertrouwde omgeving, waar iedere keer dezelfde gezichten zijn als je komt spelen, zodat je je als kind direct weer thuis voelt.

De
Lieveheersbeestjes

Met 12 plaatsen voor baby’s in de leeftijd van 0-2 jaar.

De
Torretjes

Met 16 plaatsen voor peuters in de leeftijd van 2-4 jaar.

De
Vuurvliegjes

Met 12 plaatsen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
Copyright © 2023 Tok Tokkie Kinderopvang - Alle rechten voorbehouden
Website door Creatievelink