De juffies van de kinderen

Willeke Smits

Willeke Smits

Mijn naam is Willeke Smits. Ik ben de trotse moeder van 3 dochters, Senna, Sterre en Puck. Sinds november 1999 ben ik de trotse eigenaar van Tok Tokkie kinderopvang. Voor mij is het van groot belang dat ieder kind zich prettig voelt bij Tok Tokkie en daarom vind ik het heel belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer met enthousiaste, gezellige maar vaste gezichten. Tijd nemen voor ieder kind en zijn/haar ouders om zo een vertrouwensband op te bouwen geeft mij veel voldoening. Ik geniet nog iedere dag en hoop dat ik zo nog jaren door mag gaan!

Kim Bijsterveld

Kim Bijsterveld

Mijn naam is Kim Bijsterveld. Ik werk nu al sinds 2001 bij Tok Tokkie kinderopvang! Wat ik zo fijn vind hier is onze vaste kleine team en de intieme sfeer die wij hier hebben. Mijn zoontje Morris gaat ook met veel plezier naar Tok Tokkie. Ik begrijp nu als moeder nog beter hoe belangrijk het is dat je je kindje met een gerust hart ergens naar toe brengt. We proberen zo veel mogelijk het 'thuisgevoel' te creëren waarbij kinderen ook nog een hoop leren op alle gebieden. Hopelijk tot ziens

Ellen van Lieshout

Ellen van Lieshout

Mijn naam is Ellen van Lieshout. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Mierlo-Hout.Ik werk al sinds oktober 2002 bij Tok Tokkie kinderopvang en ik heb het er ontzettend naar mijn zin. Het fijne van werken bij Tok Tokkie is dat het kleinschalig is, je alle kinderen kent en de kinderen jou kennen en dat ieder kind zichzelf mag zijn. Het contact met de ouders vind ik ook erg belangrijk, omdat we toch voor hun kind(eren) zorgen wat het dierbaarste bezit is voor een ouder.

Kelly de Leeuw

Kelly de Leeuw

Mijn naam is Kelly de Leeuw. Ik ben woonachtig in Aarle-Rixtel. Ik heb de opleiding pedagogische medewerker gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik al 2,5 jaar stage gelopen bij Tok Tokkie. En na mijn opleiding in 2013, ben ik begonnen als oproepkracht en sindsdien ben ik doorgegroeid naar een vaste kracht bij Tok Tokkie. Dit doe ik met veel plezier! Ik geniet van de kinderen om me heen en ook van de leuke dingen die we allemaal samen doen. Ik vind het leuk dat ik kan helpen met de ontwikkeling van de kinderen en zie hoe ze daarin groeien. Als u verder nog vragen heeft, mag u die altijd aan me stellen.

Sam

Sam

Mijn naam is Sam Neaum. Ik ben getrouwd met Thomas en woon in Aarle-Rixtel. Ik heb toegepaste psychologie en pedagogiek gestudeerd. Tijdens deze laatste studie ben ik in 2018 bij Tok Tokkie kinderopvang komen werken. Bij Tok Tokkie kinderopvang staat het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen altijd voorop. Het is een gevoel van thuiskomen voor zowel kind als ouder. Dit maakt het voor mij een fijne en vertrouwde werkplek waar ik heel graag werk!  

Marissa Veenstra

Marissa Veenstra

Mijn naam is Marissa Veenstra, ik woon in Lierop. Mijn hobby's zijn dansen en shoppen en in het weekend spreek ik graag af met mijn vriendinnen.

Odette

Odette

Hoi, ik ben Odette Luining, getrouwd met Jeroen en Moeder van Kyra en Mika. Ik ben al 27 jaren werkzaam in de kinderopvang waarvan de laatste jaren bij Tok Tokkie kinderopvang. Het fijne van Tok Tokkie kinderopvang is dat het kleinschalig en vertrouwd is, je kent alle kinderen en ziet ze opgroeien.

Cindy van Veenendaal-Maas

Cindy van Veenendaal-Maas

Mijn naam is Cindy van Veenendaal-Maas. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben werkzaam bij kinderdagverblijf Tok Tokkie als interieurverzorgster. Deze werkzaamheden verricht ik al meer dan tien jaar met veel plezier.

Maartje Verbakel

Maartje Verbakel

Mijn naam is Maartje Verbakel en ik ben geboren op 2 april 2002. Samen met mijn ouders, broer en tweelingzus ben ik opgegroeid in Lieshout. Mijn hobby is paardrijden, ik rijd op 4 paarden en ga in het weekend op wedstrijd. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vaste vriendengroep af te spreken.