De juffies van de kinderen

Willeke Strik

Willeke Strik

Mijn naam is Willeke Strik. Ik woon in Aarle-Rixtel, ben getrouwd met Laurens en moeder van 3 dochters, Senna, Sterre en Puck. Sinds november 1999 ben ik de trotse eigenaar van Tok Tokkie kinderopvang. Voor mij is het van groot belang dat ieder kind zich prettig voelt bij Tok Tokkie en daarom vind ik het heel belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer met enthousiaste, gezellige maar vaste gezichten. Tijd nemen voor ieder kind en zijn/haar ouders om zo een vertrouwensband op te bouwen geeft mij veel voldoening. Ik geniet nog iedere dag en hoop dat ik zo nog jaren door mag gaan!

Kim Bijsterveld

Kim Bijsterveld

Mijn naam is Kim Bijsterveld. Ik werk nu al sinds 2001 bij Tok Tokkie kinderopvang! Wat ik zo fijn vind hier is onze vaste kleine team en de intieme sfeer die wij hier hebben. Mijn zoontje Morris gaat ook met veel plezier naar Tok Tokkie. Ik begrijp nu als moeder nog beter hoe belangrijk het is dat je je kindje met een gerust hart ergens naar toe brengt. We proberen zo veel mogelijk het 'thuisgevoel' te creëren waarbij kinderen ook nog een hoop leren op alle gebieden. Hopelijk tot ziens

Ellen van Lieshout

Ellen van Lieshout

Mijn naam is Ellen van Lieshout. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Mierlo-Hout.Ik werk al sinds oktober 2002 bij Tok Tokkie kinderopvang en ik heb het er ontzettend naar mijn zin. Het fijne van werken bij Tok Tokkie is dat het kleinschalig is, je alle kinderen kent en de kinderen jou kennen en dat ieder kind zichzelf mag zijn. Het contact met de ouders vind ik ook erg belangrijk, omdat we toch voor hun kind(eren) zorgen wat het dierbaarste bezit is voor een ouder.

Josje Dirks

Josje Dirks

Mijn naam is Josje Dirks. Ik ben geboren op 15 juli 1976. Sinds 1996 werk ik in de kinderopvang en sinds 1 januari 2009 werk ik met veel plezier bij Tok Tokkie kinderopvang. Drie dagen in de week kun je mij hier vinden. Ik ben moeder van ons zoontje Jelle. Hij is twee dagen te vinden bij Tok Tokkie, hij speelt hier graag en heeft 't erg naar zijn zin. Naast mijn werkzaamheden bij Tok Tokkie vind ik het leuk om met ons gezinnetje erop uit te gaan en om op pad te gaan met vriendinnen. Maar ik kan ook erg genieten van een goed boek of van een rondje hardlopen.

Kelly de Leeuw

Kelly de Leeuw

Mijn naam is Kelly de Leeuw. Ik ben woonachtig in Aarle-Rixtel. Ik heb de opleiding pedagogische medewerker gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik al 2,5 jaar stage gelopen bij Tok Tokkie. En na mijn opleiding in 2013, ben ik begonnen als oproepkracht en sindsdien ben ik doorgegroeid naar een vaste kracht bij Tok Tokkie. Dit doe ik met veel plezier! Ik geniet van de kinderen om me heen en ook van de leuke dingen die we allemaal samen doen. Ik vind het leuk dat ik kan helpen met de ontwikkeling van de kinderen en zie hoe ze daarin groeien. Als u verder nog vragen heeft, mag u die altijd aan me stellen.

Rieky Vissers.

Rieky Vissers.

Mijn naam is Rieky Vissers. Geboren en getogen in Gemert. Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben wij een zoon, Bart en een dochter, Marieke. Ik werk sinds 2006 met veel plezier (als oproepkracht) bij Tok Tokkie. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen. Verder ben ik altijd wel in voor een feestje, een dagje shoppen met mijn dochter, uit eten gaan, op vakantie gaan of gewoon lekker thuis wat rommelen. Tijdens de vakanties zoeken wij graag familie op in Italië, daar geniet ik van de zon en het lekkere Italiaanse eten.

Cindy van Veenendaal-Maas

Cindy van Veenendaal-Maas

Mijn naam is Cindy van Veenendaal-Maas. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben werkzaam bij kinderdagverblijf Tok Tokkie als interieurverzorgster. Deze werkzaamheden verricht ik al meer dan tien jaar met veel plezier.